Extrusie Onderhoudsmonteur Productiegereedschappen (40 uur) 2-ploegendienst

Job description

Als Onderhoudsmonteur Productiegereedschappen voer je onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit aan de productiegereedschappen van de afdeling Extrusie.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het om- en opbouwen van productiegereedschappen, zodanig dat ze aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen en tijdig voor productie beschikbaar zijn. Jouw werkzaamheden bestaan onder ander uit:

·        Het uitvoeren van regulier onderhoud aan productiegereedschappen.·        Het (de)monteren van productiegereedschappen.·        Het repareren van productiegereedschappen (bekabeling, thermokoppels, verwarmingselementen,  etc.)·        Het op- en ombouwen van productiegereedschappen.·        Het transporteren van productiegereedschappen naar de juiste afdeling evenals opslaan in het magazijn met behulp van een hoogbouwtruck en stapelaar.·        Het assisteren met (de)montage van matrijzen op de machine.·        Het dagelijks voeren van overleg rondom de planning.

Profile

·        Je beschikt over mbo 3 werk- en denkniveau.·        Je hebt een technische achtergrond en ervaring in storings- en onderhoudswerkzaamheden.·        Je hebt aantoonbare ervaring in het bedienen van diverse gereedschappen en hijsmiddelen.·        Je werkt nauwkeurig en systematisch.·        Je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw werkzaamheden en die van anderen (je hebt kennis van 5S).·        Je kunt zelfstandig werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.·        Je hebt oog voor kwaliteit.·        Je bent klantgericht, je kunt denken vanuit de klant.·        Kunnen omgaan met ERP (SAP) en MES systemen (BMS Vision) is een pre.

Offer

Wat bieden wijDYKA biedt jou marktconform salaris + overige arbeidsvoorwaarden (cao KRI). Bij DYKA ga je aan het werk in een professionele, sterk lerende organisatie met brede ontwikkelingsmogelijkheden. Je  standplaats is Steenwijk (Kop van Overijssel). Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing.

Procedure en solliciterenBen jij de Onderhoudsmonteur die wij zoeken? Mail dan je motivatie en cv naar janny.schukkink@dyka.nl. Wij gaan graag met je in gesprek!

AcquisitieAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Production
Company
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
Experience level
Entry Level
APPLY NOW